Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМБіХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 101
  • Подано заяв: 48
  • Конкурс на бюджет: 0
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 24
  • Рекомендовано всього: 29
  • Рекомендован на контракт: 29
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 21
  • Конкурс на бюджет: 2.1
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гулінчук Д. О. 33.300 Зареєстровано 111
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111