Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Херсонська областьХерсонський національний технічний університет

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.5
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Івершенко А. О. 156.400 До наказу (б) 106 152 18.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 152
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.2
+
2 Голованов С. О. 151.400 До наказу (б) 134 135 16.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Фахове випробування: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.7
+