Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 15 • БМ 3 • К 10
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кінологія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 0.1
  • Подано заяв: 33
  • Конкурс на бюджет: 2.06
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павловський В. В. 124.250 До наказу (б) 111 112 12.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.5
+
2 Каранюк І. С. 37.300 Відмова 100 12.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.3
3 Грива А. В. 25.000 Відмова 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100