Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мороз К. С. 167.250 До наказу (к) 157 160 176
  • Українська мова: 157
  • Історія України: 160
  • Фахове випробування: 176
+
2 Мороз Є. С. 161.250 До наказу (к) 156 149 170
  • Українська мова: 156
  • Математика: 149
  • Фахове випробування: 170
+
3 Ячмень С. О. 151.000 До наказу (к) 116 124 182
  • Українська мова: 116
  • Історія України: 124
  • Фахове випробування: 182
+