Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Воронюк К. І. 119.500 До наказу (к) 100 126
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 126
+