Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 36
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Костіна Т. М. 12.000 Зареєстровано 12
  • Інші показники конкурсного відбору: 12