Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.65 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Некрасова Г. С. 115.284 До наказу (к) 111 110 167
  • Українська мова: 111
  • Іноземна мова: 110
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.04
+