Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 78
  • Конкурс на бюджет: 13
  • Зараховано: 33
  • Оригіналів: 32
  • Рекомендовано всього: 35
  • Рекомендован на контракт: 35
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 89
  • Конкурс на бюджет: 8.9
  • Зараховано: 60
  • Оригіналів: 59
  • Рекомендовано всього: 19
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 18
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корчева Ю. В. 248.000 До наказу (к) 104 144
  • Фахове випробування: 104
  • Середній бал документа про освіту: 144
+