Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Михайленко І. В. 128.960 До наказу (к) 134 136 103 159
  • Українська мова: 134
  • Біологія: 136
  • Географія: 103
  • Середній бал документа про освіту: 159
  • РК: 1.04
+
2 Роговенко Н. Г. 116.948 До наказу (к) 105 139 117 140
  • Українська мова: 105
  • Біологія: 139
  • Історія України: 117
  • Середній бал документа про освіту: 140
  • РК: 1.04
+