Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Здоренко К. С. 149.200 До наказу (к) 103 154 10.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 103
  • Фахове випробування: 154
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.5
+
2 Віслянська М. В. 137.300 До наказу (к) 103 136 11.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 103
  • Фахове випробування: 136
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.2
+