Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 2м
ВМ 3 • К 3
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федосенко О. О. 113.750 Рекомендовано (к) 124 115 108
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 115
  • Фахове випробування: 108
+
2 Косташ В. Б. 112.750 Рекомендовано (к) 114 113 112
  • Українська мова: 114
  • Історія України: 113
  • Фахове випробування: 112
+