Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021м. Київ

«ВСП» КФКРГНУХТ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 1 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 25 БМ 15 ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 131 БМ 80 ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 84 БМ 20 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 10 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 72 БМ 10 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 52 БМ 10 ВМ 25 Контракт 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 3 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 7 БМ ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 34 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 17 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 26 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 20 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 1 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 3 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Готельне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м

Конкурсні пропозиції Вiдокремлений структурний пiдроздiл «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчових технологiй» (ВСП КФКР НУХТ) у 2021 році