Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Харківська область

«ВСП» ХФКХПХНТУСГ ім.Петра Василенка

Спеціальність
Фінанси, банківська справа та страхування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 70 БМ 12 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 53 БМ 25 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 82 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 80 БМ 11 ВМ 40 Контракт 40
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 73 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 69 БМ 14 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Фінанси, банківська справа та страхування
Бухгалтерський облік
Заяв 9 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 30 БМ n/a ВМ 23 Контракт 23
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 30 БМ n/a ВМ 16 Контракт 16
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 32 БМ n/a ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 31 БМ n/a ВМ 14 Контракт 14
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 20 БМ n/a ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 19 БМ n/a ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Фінанси, банківська справа та страхування
Бухгалтерський облік
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ 5 Контракт 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Енергетичне машинобудування
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 1 БМ ВМ 2 Контракт 2
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка м'яса
Заяв 1 БМ ВМ 3 Контракт 3
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Зберігання, консервування та переробка молока
Заяв 0 БМ ВМ 4 Контракт 4
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 10 Контракт 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Харківський фаховий коледж харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка" (ВСП "Харківський фаховий коледж харчової промисловості ХНТУСГ") у 2021 році