Зачекайте...

«ВСП» ЛФКХіППНУХТ

Спеціальність
Облік і оподаткування
Заяв 25 БМ 15 ВМ 25
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Облік і оподаткування
Заяв 0 БМ ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Заяв 74 БМ 20 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Маркетинг
Заяв 0 БМ ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 46 БМ 20 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 1 БМ ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 14 БМ 20 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 44 БМ 40 ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 26 БМ 23 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 17 БМ 20 ВМ 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 2 БМ ВМ 5
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 1 БМ ВМ 7
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0 БМ ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 75 БМ 40 ВМ 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Облік і оподаткування
Заяв 11 БМ ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Маркетинг
Заяв 77 БМ 10 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Комп'ютерні науки
Обслуговування програмних систем і комплексів
Заяв 23 БМ ВМ 10
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Галузеве машинобудування
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
Заяв 8 БМ ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 76 БМ 21 ВМ 21
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 49 БМ 18 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 48 БМ 18 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 107 БМ 10 ВМ 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Облік і оподаткування
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 5м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ n/a ВМ 34
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Бродильне виробництво і виноробство
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Харчові технології
Виробництво хліба, кондиторських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0 БМ n/a ВМ 15
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ "Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій" (ВСП ЛФКХПП НУХТ) у 2021 році