Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Брухаль Б. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Вовк М. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Іващук О. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Копачинський Ю. Л. 0.000 До наказу (к) +
5 Матрук Я. А. 0.000 До наказу (к) +
6 Возняк О. В. 0.000 Відхилено (к)
7 Дарнопук Н. С. 0.000 Відхилено (к)
8 Ілюшін М. М. 0.000 Відхилено (к)
9 Козьма Л. М. 0.000 Відхилено (к)
10 Нікончик М. Ю. 0.000 Відхилено (к)
11 Перекоринська А. Ю. 0.000 Відхилено (к) +
12 Рудик С. В. 0.000 Відхилено (к) +