Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рожко Є. С. 0.000 Відмова
2 Тихонов Д. А. 0.000 Відмова
3 Артюшин О. І. 0.000 Відмова
4 Нестерова Д. А. 0.000 Відмова
5 Реуш А. А. 0.000 Відмова
6 Тагієв М. М. 0.000 Відмова
7 Єрмолова І. В. 0.000 Відмова
8 Руденок В. С. 0.000 Відмова
9 Пальчик Є. О. 0.000 Відмова
10 Царюк Є. А. 0.000 Відмова