Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 15 • БМ 10 • К 5
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 589-8188090 О. Д. 0.000 До наказу (б) +
2 589-8187424 Д. К. 0.000 До наказу (б) +
3 Марущак І. Р. 0.000 До наказу (к) +
4 Савченко М. Є. 0.000 До наказу (к) +
5 Харченко М. П. 0.000 До наказу (к) +
6 Хасхачіх А. І. 173.000 Відмова 140 128 147
  • Українська мова: 140
  • Математика: 128
  • Історія України: 147
  • РК: 1.04
7 Гинку Є. Б. 163.000 Відмова 131 125 134
  • Українська мова: 131
  • Математика: 125
  • Історія України: 134
  • РК: 1.04
8 589-8188818 М. О. 0.000 Відмова
9 589-4353635 О. О. 0.000 Відмова
10 589-8084069 С. В. 0.000 Відмова