Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 15 • БМ 15
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 0.47
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шашкіна М. Е. 172.000 До наказу (б) 172
  • Індивідуальна усна співбесіда: 172
+
2 Жадобіна Є. В. 154.000 До наказу (б) 154
  • Індивідуальна усна співбесіда: 154
+
3 Влаку А. В. 147.000 До наказу (б) 147
  • Індивідуальна усна співбесіда: 147
+
4 Треус О. С. 129.000 До наказу (б) 129
  • Індивідуальна усна співбесіда: 129
+
5 Аредов К. В. 114.000 До наказу (б) 114
  • Індивідуальна усна співбесіда: 114
+
6 Третьяков М. Ю. 111.000 До наказу (б) 111
  • Індивідуальна усна співбесіда: 111
+
7 Топчий Б. І. 107.000 До наказу (б) 107
  • Індивідуальна усна співбесіда: 107
+