Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 10 • БМ 8 • К 2
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.13
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Керницька В. М. 190.000 До наказу (б) 190
  • Індивідуальна усна співбесіда: 190
+
2 Петрук С. М. 190.000 До наказу (б) 190
  • Індивідуальна усна співбесіда: 190
+
3 Хруль Є. О. 188.000 До наказу (б) 188
  • Індивідуальна усна співбесіда: 188
+
4 Мига А. А. 186.000 До наказу (б) 186
  • Індивідуальна усна співбесіда: 186
+
5 Продан І. І. 184.000 До наказу (б) 184
  • Індивідуальна усна співбесіда: 184
+
6 Мартинюк Х. В. 182.000 До наказу (б) 182
  • Індивідуальна усна співбесіда: 182
+
7 Онищенко Л. О. 180.000 До наказу (б) 180
  • Індивідуальна усна співбесіда: 180
+
8 Какадій Х. А. 150.000 До наказу (к) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
9 Йоник І. М. 0.000 Зареєстровано