Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чех Д. О. 113.000 До наказу (к) 111 115
  • Українська мова: 111
  • Географія: 115
+
2 Цмоканич С. С. 179.500 Допущено 171 188
  • Українська мова: 171
  • Іноземна мова: 188
3 Михайлишин В. М. 157.000 Допущено 166 148
  • Українська мова: 166
  • Історія України: 148
4 Болюк С. Я. 149.000 Допущено 160 138
  • Українська мова: 160
  • Історія України: 138