Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 30 • К 30
Заяв 22
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендован на контракт: 13
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Каменчук А. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Малтабар М. Д. 0.000 До наказу (к) +
3 Опанасенко К. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Пугач К. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Решетник В. А. 0.000 До наказу (к) +
6 Сергієнко К. Ю. 0.000 До наказу (к) +
7 Сирота О. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Туленко В. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Цуревський В. Ю. 0.000 До наказу (к) +
10 123-7977189 П. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
11 123-8040868 В. С. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
12 Бенедюк А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Брідня Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Головченко Т. М. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Дядечко А. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Закора О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Куштим С. І. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Мунтян К. С. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Нікандрова П. А. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Олещенко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Різник Є. О. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Топалов М. П. 0.000 Рекомендовано (к)