Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 25 • К 25
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Білозірка Є. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Василевська С. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Горохов Р. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Горпінченко А. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Ганчо А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Калашніков В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Мироненко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Сіробаба Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)