Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жентичка М. В. 162.500 До наказу (к) 174 151
  • Українська мова: 174
  • Історія України: 151
+
2 Пляцковський Р. І. 144.000 До наказу (к) 137 151
  • Українська мова: 137
  • Історія України: 151
+
3 Бондар С. О. 134.500 До наказу (к) 124 145
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 145
+
4 Коломієць В. В. 166.500 Відхилено (к) 149 184
  • Українська мова: 149
  • Історія України: 184
5 Левицький О. В. 147.500 Відхилено (к) 135 160
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 160
6 Жуков Г. С. 155.000 143 167
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 167
7 Кузь М. А. 154.500 Відмова 137 172
  • Українська мова: 137
  • Географія: 172
8 Голобородько І. Ю. 152.500 143 162
  • Українська мова: 143
  • Математика: 162
9 Мухамеджанов О. В. 133.000 134 132
  • Українська мова: 134
  • Математика: 132
10 Бакай В. Г. 131.500 Відмова 131 132
  • Українська мова: 131
  • Історія України: 132