Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

ФТМК Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • БМ 1 • К 9
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ружич М. В. 176.000 До наказу (б) 176
  • Фахове випробування: 176
+
2 Лакатош Н. І. 138.000 До наказу (к) 138
  • Фахове випробування: 138
+
3 Чоповська О. П. 147.000 Допущено 147
  • Фахове випробування: 147
4 Полончак Т. Р. 133.000 Допущено 133
  • Фахове випробування: 133
5 Веприк В. В. 0.000 Відмова