Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 3м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ленд`єл К. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Данканич В. Ю. 0.000 До наказу (к) +
3 Симочко М. В. 0.000 Зареєстровано
4 Маркович І. Д. 0.000 Зареєстровано
5 Маровді І. І. 0.000 Зареєстровано
6 Ільницький А. І. 0.000 Зареєстровано