Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тригубенко О. Г. 0.000 До наказу (к) +
2 Пилипишко С. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Фізер В. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Фізер І. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Панасович І. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Кохан В. В. 0.000 До наказу (к) +