Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 8м
ВМ 10 • К 10
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Буняк Є. М. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Веклинець Б. М. 0.000 Зареєстровано
3 Лендел І. І. 0.000 Зареєстровано
4 Гнідин Д. Р. 0.000 Зареєстровано
5 Гадяцький Ю. Г. 0.000 Зареєстровано
6 Машіка В. Б. 0.000 Зареєстровано
7 Сидор С. Г. 0.000 Зареєстровано
8 Бурлаков Р. В. 0.000 Зареєстровано
9 Малеш І. І. 0.000 Зареєстровано
10 Король М. П. 0.000 Зареєстровано
11 Сакаль М. В. 0.000 Зареєстровано