Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 3м
ВМ 10 • К 10
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Яковів В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Пецкарь М. Т. 0.000 До наказу (к) +
3 Тодосійчук Т. П. 0.000 До наказу (к) +
4 Сімер В. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Дейнека С. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Щербаков В. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Ганькович А. В. 0.000 Зареєстровано
8 Глагола В. Ф. 0.000 Зареєстровано