Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 20 • БМ 15 • К 5
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 0.67
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кюрчевський Д. В. 158.000 До наказу (б) 158
  • Індивідуальна усна співбесіда: 158
+
2 Таращенко А. О. 149.000 До наказу (б) 142
  • Індивідуальна усна співбесіда: 142
  • СК: 1.05
+
3 Ірза О. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
4 Андрущенко О. С. 139.000 До наказу (б) 139
  • Індивідуальна усна співбесіда: 139
+
5 Співачук Н. М. 138.000 До наказу (б) 138
  • Індивідуальна усна співбесіда: 138
+
6 Рогожіна О. С. 136.000 До наказу (б) 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
+
7 Сугоняко О. О. 134.000 До наказу (б) 134
  • Індивідуальна усна співбесіда: 134
+
8 Хаджинова Л. І. 133.000 До наказу (б) 133
  • Індивідуальна усна співбесіда: 133
+
9 Батрак С. В. 132.000 До наказу (б) 132
  • Індивідуальна усна співбесіда: 132
+
10 Межуєва К. В. 190.000 Рекомендовано (б) 190
  • Індивідуальна усна співбесіда: 190