Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 3 • БМ 1 • К 2
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Володькова А. М. 158.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
  • СК: 1.05
  • РК: 1.04
+
2 408-8005452 В. Д. 136.000 До наказу (к) 136
  • Індивідуальна усна співбесіда: 136
  • РК: 1.04
+
3 408-6028353 В. Є. 134.000 До наказу (к) 134
  • Індивідуальна усна співбесіда: 134
  • РК: 1.04
+
4 Лукаш К. Г. 133.000 Відмова 133
  • Індивідуальна усна співбесіда: 133
  • РК: 1.04