Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Снопко І. Г. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
2 Ільїна Т. М. 165.000 До наказу (б) 165
  • Індивідуальна усна співбесіда: 165
+