Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 4 • БМ 1 • К 3
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кузьміна В. І. 178.000 До наказу (б) 178
  • Індивідуальна усна співбесіда: 178
+
2 Зимогляд Я. О. 163.000 До наказу (к) 163
  • Індивідуальна усна співбесіда: 163
+
3 Мирошниченко Д. І. 155.000 До наказу (к) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+
4 Ільїна Т. М. 165.000 Рекомендовано (к) 165
  • Індивідуальна усна співбесіда: 165