Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 8 • БМmax 6 • К 2
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5
Математика , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Руденко О. П. Пр. 1 172.000 До наказу (б) 165 179
  • Українська мова: 165
  • Математика: 179
  • ГК: 1.02
+
2 Кострица Н. В. Пр. 1 146.500 До наказу (б) 147 146
  • Українська мова: 147
  • Математика: 146
  • ГК: 1.02
+
3 Балан І. В. Пр. 1 131.000 До наказу (б) 126 136
  • Українська мова: 126
  • Математика: 136
  • ГК: 1.02
+
4 Лахно М. О. Пр. 4 124.000 Допущено 131 117
  • Українська мова: 131
  • Математика: 117
5 Болтенкова О. О. Пр. 1 119.500 Допущено 122 117
  • Українська мова: 122
  • Математика: 117
  • ГК: 1.02
6 Сандецька А. А. Пр. 2 158.500 180 137
  • Українська мова: 180
  • Математика: 137
  • ГК: 1.02