Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Біляшевич М. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Дорошук А. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Ковтун М. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Литвин А. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Лящук Б. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Прасюк Є. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Семич Я. Ю. 0.000 До наказу (к) +
8 Хозей Б. І. 0.000 До наказу (к) +
9 Чернякова С. М. 0.000 До наказу (к) +
10 Чирук В. Р. 0.000 До наказу (к) +
11 Годунок Т. Л. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Кулик К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Матвійчук В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Случик С. О. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Шворак Б. С. 0.000 Рекомендовано (к) +
16 Шешеня П. І. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Шпирук Х. С. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Домбровський І. А. 0.000 Затримано
19 Стицай А. Р. 0.000 Затримано
20 Ярощук К. В. 0.000 Затримано