Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондарук М. С. 0.000 До наказу (к) +
2 Ганжук В. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Дорошук Ю. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Куява І. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Мацюк М. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Грабарчук Н. П. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Захарчук С. А. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Петльовська Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
9 Сцьольна М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Чумак О. М. 0.000 Рекомендовано (к)