Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Заочне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 3р 0м
ВМ 10 • К 4
Заяв 11
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коломієць Ю. С. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
2 Баранов Н. О. 155.000 До наказу (б) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+
3 Шевчук У. М. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
4 Карпюк О. В. 145.000 До наказу (б) 145
  • Індивідуальна усна співбесіда: 145
+
5 Назарова П. І. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
6 Колос М. О. 135.000 До наказу (б) 135
  • Індивідуальна усна співбесіда: 135
+
7 Поліщук Л. В. 125.000 До наказу (б) 125
  • Індивідуальна усна співбесіда: 125
+
8 Пенцак М. В. 120.000 До наказу (б) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
9 Артемчук Ю. Д. 125.000 Допущено 125
  • Індивідуальна усна співбесіда: 125
10 Тараненко В. В. 120.000 Допущено 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
11 Поліщук В. Я. 0.000 Відмова