Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Заочне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 3р 0м
ВМ 10 • К 4
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Проць Н. Р. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
2 Целяр А. А. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
3 Дмитрик О. Г. 145.000 До наказу (б) 145
  • Індивідуальна усна співбесіда: 145
+
4 Кульпа О. І. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
5 Коблик Л. Я. 135.000 До наказу (б) 135
  • Індивідуальна усна співбесіда: 135
+
6 Котик О. Я. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+