Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСПТАКУНУС Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • БМ 5
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.8
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шевчук Л. О. 151.000 До наказу (б) 151
  • Індивідуальна усна співбесіда: 151
+
2 Кондратюк В. Г. 149.000 До наказу (б) 149
  • Індивідуальна усна співбесіда: 149
+
3 Луценко Л. В. 145.000 До наказу (б) 145
  • Індивідуальна усна співбесіда: 145
+
4 Наймибудько В. С. 142.000 До наказу (б) 142
  • Індивідуальна усна співбесіда: 142
+
5 Олійник В. С. 138.000 До наказу (б) 138
  • Індивідуальна усна співбесіда: 138
+
6 Жих Л. П. 140.000 До наказу (к) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
7 Кобецька А. В. 140.000 До наказу (к) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
8 Ваколюк В. В. 120.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
9 Броварчук С. А. 0.000 Відмова