Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 4 • БМ 4
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Філіппова-Косенкова Е. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
  • РК: 1.04
+
2 Піддубний О. О. 135.000 До наказу (б) 135
  • Індивідуальна усна співбесіда: 135
  • РК: 1.04
+
3 Семендяєва Г. І. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
  • РК: 1.04
+
4 Воробйов М. М. 120.000 До наказу (б) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
  • РК: 1.04
+
5 Короленко В. С. 118.000 Допущено 118
  • Індивідуальна усна співбесіда: 118
  • РК: 1.04
6 Токаєва Ю. Ю. 110.000 Допущено 110
  • Індивідуальна усна співбесіда: 110
  • РК: 1.04
+