Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 9 • К 9
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головкіна А. М. 159.000 До наказу (к) 174 144
  • Українська мова: 174
  • Географія: 144
+
2 Єфіменко А. С. 129.500 До наказу (к) 143 116
  • Українська мова: 143
  • Географія: 116
+
3 Швед А. В. 128.000 До наказу (к) 111 145
  • Українська мова: 111
  • Біологія: 145
+
4 Бородатий Р. Ю. 126.000 До наказу (к) 115 137
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 137
+
5 Тарадай К. О. 120.500 До наказу (к) 132 109
  • Українська мова: 132
  • Математика: 109
+
6 Карагодін Б. М. 115.000 До наказу (к) 124 106
  • Українська мова: 124
  • Географія: 106
+
7 Синільник О. А. 115.000 До наказу (к) 118 112
  • Українська мова: 118
  • Географія: 112
+
8 Шевченко В. В. 112.500 До наказу (к) 115 110
  • Українська мова: 115
  • Географія: 110
+
9 Галушко Ю. Є. 104.000 До наказу (к) 105 103
  • Українська мова: 105
  • Історія України: 103
+
10 Нападовська Я. П. 123.500 Зареєстровано 135 112
  • Українська мова: 135
  • Географія: 112
11 Добичіна І. О. 118.000 Зареєстровано 104 132
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 132