Зачекайте...

181 Харчові технології

Освіта Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма •
ВМ 45 • К 45
Заяв 27
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сатхам І. К. 0.000 До наказу (к) +
2 Піпченко Б. Р. 0.000 До наказу (к) +
3 Молчанов А. Е. 0.000 До наказу (к) +
4 Зеленська Л. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Лапчук Є. І. 0.000 До наказу (к) +
6 Довчунас Ю. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Висоцький О. М. 0.000 До наказу (к) +
8 Усач А. С. 0.000 До наказу (к) +
9 Петров Ю. Д. 0.000 До наказу (к) +
10 Шурхал Р. Р. 0.000 До наказу (к) +
11 Яхній В. І. 0.000 До наказу (к) +
12 Ковальчук О. О. 0.000 До наказу (к) +
13 Удовенко Д. В. 0.000 До наказу (к) +
14 Коваленко П. О. 0.000 До наказу (к) +
15 Страшенко Д. Р. 0.000 До наказу (к) +
16 Шацило Д. О. 0.000 До наказу (к) +
17 Сліпенко Я. В. 0.000 До наказу (к) +
18 Сірченко Д. О. 0.000 До наказу (к) +
19 Покормяк Д. М. 0.000 До наказу (к) +
20 Півкорець М. І. 0.000 До наказу (к) +
21 Небесний Д. С. 0.000 До наказу (к) +
22 Жиляк Д. В. 0.000 До наказу (к) +
23 Василенко О. С. 0.000 До наказу (к) +
24 Крушиніна М. Г. 0.000 Відмова
25 Слободенюк В. О. 0.000 Відмова
26 Лещенко С. М. 0.000 Відмова
27 Матяш А. А. 0.000 Відмова