Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 14
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Панфілова Д. Д. 0.000 До наказу (к) +
2 Моргосліпенко Я. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Дробязіна Н. Ю. 0.000 До наказу (к) +
4 Міщенко М. Ю. 0.000 До наказу (к) +
5 Ковтун Є. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Пересада Д. Ю. 0.000 До наказу (к) +
7 Нестиренко А. А. 0.000 До наказу (к) +
8 Турчина Д. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Назаренко А. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Дурейко А. М. 0.000 До наказу (к) +
11 Кучерук В. Р. 0.000 До наказу (к) +
12 Гаврилко К. М. 0.000 До наказу (к) +
13 Битченко Я. А. 0.000 До наказу (к) +
14 Семенов А. Р. 0.000 Допущено