Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 12 • БМ 2 • К 10
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Індустрія здорового харчування
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шумкова А. В. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
2 Мальчик Н. В. 158.000 До наказу (б) 158
  • Фахове випробування: 158
+
3 Шахматова О. С. 150.000 До наказу (к) 150
  • Фахове випробування: 150
+
4 Гілко А. В. 140.000 Зареєстровано 140
  • Фахове випробування: 140
5 Голишкін О. Я. 0.000 Зареєстровано
6 Мазур В. О. 0.000 Зареєстровано