Зачекайте...

181 Харчові технології

ХФ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 14
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сукіасян О. С. 143.500 До наказу (к) 143 144
  • Українська мова: 143
  • Географія: 144
+
2 Смирний М. С. 139.500 До наказу (к) 114 165
  • Українська мова: 114
  • Географія: 165
+
3 Синиця Є. С. 133.000 До наказу (к) 140 126
  • Українська мова: 140
  • Фізика: 126
+
4 Федорець І. В. 121.500 До наказу (к) 107 136
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 136
+