Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 104
  • Конкурс на бюджет: 3.35
  • Зараховано: 56
  • Оригіналів: 57
  • Рекомендовано всього: 39
  • Рекомендован на контракт: 39
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коврига Т. М. 167.000 Рекомендовано (к) 166 168
  • Українська мова: 166
  • Математика: 168
2 Савченко Є. В. 149.000 Рекомендовано (к) 147 151
  • Українська мова: 147
  • Математика: 151
3 Огієвський В. В. 164.000 Відмова 160 168
  • Українська мова: 160
  • Математика: 168