Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лисогоря А. Г. 147.000 До наказу (к) 134 160
  • Українська мова: 134
  • Історія України: 160
+
2 Руднєв Д. О. 118.000 Допущено 119 117
  • Українська мова: 119
  • Математика: 117
3 Чернявін Д. Ю. 112.000 Допущено 111 113
  • Українська мова: 111
  • Біологія: 113