Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022м. КиївНаціональний університет біоресурсів і природокористування України

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Темнюк Є. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Волков А. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Курбасов О. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Ткачук П. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Марченко В. М. 0.000 До наказу (к) +
6 Іванов О. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Чорний О. М. 0.000 До наказу (к) +
8 Богатирьов В. С. 0.000 До наказу (к) +
9 Лотоцький В. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Матвійчук В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Почерпайло А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Авдєєнко І. А. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Парненко С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Поліщук М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Михайленко Д. Г. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)