Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМіТУТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 21 • К 21
Заяв 23
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 18
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кушнірчук А. Є. 0.000 До наказу (к) +
2 Унгуряну С. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Товстик С. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Тимчій М. Є. 0.000 До наказу (к) +
5 Нагорний І. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Мартинюк М. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Гавенко О. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Лотоцький В. М. 0.000 До наказу (к) +
9 Довгий-Трач Н. Б. 0.000 До наказу (к) +
10 Рижий І. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Костюк І. М. 0.000 До наказу (к) +
12 Мачушак І. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Шарата Д. С. 0.000 До наказу (к) +
14 Журавель В. А. 0.000 До наказу (к) +
15 Чорнобай В. І. 0.000 До наказу (к) +
16 Дац О. А. 0.000 До наказу (к) +
17 Музика Д. В. 0.000 До наказу (к) +
18 Калиняк А. А. 0.000 До наказу (к) +
19 Калина М. П. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Кучма В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Попадюк О. І. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Гоголь В. В. 0.000 Відмова
23 Линишин Т. М. 0.000 Відмова