Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 15 • К 15
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іваниш Б. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Боднар Б. Д. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Шевчук Я. Б. 0.000 Рекомендовано (к) +
4 Старцев Д. В. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Довгій М. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) +
6 Фурман С. В. 0.000 Допущено
7 Щур В. Л. 0.000 Допущено