Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 1 • К 1
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Главацька І. О. 117.000 До наказу (к) 117 117
  • Українська мова: 117
  • Математика: 117
+
2 Гудзь Т. М. 145.500 151 140
  • Українська мова: 151
  • Історія України: 140